top of page
Binnen afvalbakken / Binnen afvalbak met afvalscheiding: afval scheiden wordt een fluitje van een cent

Afvalbak met afvalscheiding voor binnen

 

Met ons assortiment binnen afvalbakken met afvalscheiding wordt afval scheiden een peuleschil. Voor al uw afvalstromen, vindt u hier de juiste afvalbak. Van populaire duo afvalbakken met twee afvalfracties tot flexibele afvalbakken met drie, vier of meer afval fracties. Met speciale inwerpopeningen voor onder andere papier en bekers, zorgt een afvalbak met afvalscheiding ervoor dat het afval correct en efficiënt gescheiden wordt.

 

Afvalbak 2.0: slim & flexibel design

Dankzij de slimme inrichting van de afvalbakken wordt maximaal gebruik gemaakt van de ruimte die de afvalbak biedt. Met speciale inwerpopeningen voor bekers en papier wordt afval efficient gestapeld zodat zo min mogelijk ruimte verloren gaat. Bij een deel van de afvalbakken zijn de inwerpopeningen wisselbaar zodat u in de toekomst eenvoudig in kunt spelen op veranderingen in uw afvalstromen. Dit verlengt de levensduur van uw afvalbak en zorgt ervoor dat uw afvalbak steeds opnieuw inzetbaar is.

 

Afval scheiden en logistiek

Voor u als bedrijf zal een goede afvalscheiding nu en in de toekomst alleen nog maar belangrijker worden. Voor een efficiënte afvalscheiding is de aanschaf van een afvalbak met afvalscheiding de eerste stap. U bent er echter nog niet met de aanschaf van de afvalbak. U moet ook zorgdragen voor een sluitend logistiek systeem zodat de afvalstromen ook efficiënt en correct verwerkt worden.

 

Lees onze tips voor een goed beheer van uw afvalstromen.

afval scheiden, afvalscheiding, afvalinzameling

Kies uw afvalbak met afvalscheiding

 

Klik hieronder op de afvalbak van uw keuze voor meer informatie. 

Liever persoonlijk advies? Bel 0180-642070.

bottom of page