top of page
Binnen afvalbakken / Binnen afvalbak zonder afvalscheiding

Binnen afvalbak

 

Naast onze afvalbakken met afvalscheiding bieden wij ook een aantal solo afvalbakken. Deze binnen afvalbakken zijn geschikt als u op een afdeling slechts één afvalsoort wilt inzamelen. De binnen afvalbakken variëren in capaciteit van 15 liter tot maar liefst 115 liter. Voor elke toepassing vindt u hier de juiste afvalbak. De binnen afvalbakken zijn robuust en duurzaam. 

 

Flexibele afvalbakken

De meeste enkele afvalbakken zijn tevens verkrijgbaar als afvalbak met meerder fracties om afval te scheiden. Als op verschillende afdelingen verschillende afvalstromen heeft, kunt u dan toch een uniforme uitstraling creëren. Andere afvalbakken zijn onderling koppelbaar waardoor uw enkele afvalbak transformeert in een afvalbak met afvalscheiding.

 

Bij een deel van de afvalbakken zijn de inwerpopeningen wisselbaar waardoor u in de toekomst eenvoudig afvalstromen kunt aanpassen.

 

Slimme plaatsing van uw afvalbakken

In plaats van een afvalbak bij elk bureau, kunt u met onze afvalbakken de afvalinzameling meer centraliseren. Het legen van de afvalbakken wordt daarmee een stuk efficiënter. Lees onze tips voor een goed beheer van uw afvalstromen.

Centrale afvalinzameling

Kies uw binnen afvalbak

 

Klik hieronder op de afvalbak van uw keuze voor meer informatie. 

Liever persoonlijk advies? Bel 0180-642070.

bottom of page