top of page
Buiten afvalbakken / Miro Mar buitenafvalbak met en zonder afvalscheiding
Miro Mar buiten afvalbak
Buiten afvalbak Miro Mar
Miro Mar buiten afvalbak 110L staand
Buiten afvalbak dubbelzijdige inworp
Buiten afvalbak Miro Mar blauw
Miro Mar afvalbak hondenpoepzakjes
Miro afvalbak eindejaarsafsluiter
Miro afvalbak eindejaarsafsluiter
Miro afvalbak eindejaarsafsluiter
Miro Mar buiten afvalbak open

Offerte Miro Mar afvalbak?

 

Heeft u interesse in de Miro Mar staande buiten afvalbak? Wij stellen graag een offerte op maat voor u op. Bel ons op 0180-642070 of neem contact op via mail middels onderstaand formulier.

Afvalbak in dezelfde lijn

 

Naast de Miro Mar buitenafvalbak met tweezijdige inworp is er in dezelfde lijn ook een afvalbak met een éénzijdige inworp: De Miro Tipo buitenafvalbak

Miro Tipo buiten afvalbak

Bericht ontvangen!

Miro Mar buiten afvalbak

Capaciteit afvalbak: 55, 75 of 110L

De staande Miro buitenafvalbak is zeer geschikt voor gemeenten en is verkrijgbaar in alle RAL kleuren. De eindejaarsafsluiter beschermt de afvalbak met de jaarwisseling tegen inworp van vuurwerk. Met het handige tussenschot wordt de Miro buiten afvalbak in een handomdraai getransformeerd naar een buitenafvalbak met afvalscheiding. De Miro Mar buiten afvalbak heeft een tweezijdige inworp. De Miro buiten afvalbak is ook verkrijgbaar met een éénzijdige inworp (ga naar Miro Tipo buitenafvalbak). De robuuste Miro buiten afvalbak is gemaakt van thermisch verzinkt en gepoedercoat staal van 2 en 4 mm dik en is standaard voorzien van een driekantslot. De diverse maten en de vele handige opties maken de Miro afvalbak de ideale buitenafvalbak.

 

Miro Mar afvalbak: 55, 75 of 110 liter

De Miro Mar afvalbak is er in 3 maten: M, L en XL met een inhoud van respectievelijk 55, 75 en 110 liter. De Miro afvalbak is daarmee geschikt voor vrijwel elke buiten toepassing. Met het handige tussenschot wordt de Miro Mar moeiteloos omgetoverd in een buiten afvalbak met afvalscheiding. 

Herkenbare hondenpoepzakjes dispenser

U wilt de straten schoonhouden en dan is hondenpoep een doorn in het oog. De Miro Mar afvalbak kan uitgerust worden met een opvallende en herkenbare dispenser voor hondenpoepzakjes aan de voorzijde van de afvalbak.  

Dispenser hondenpoepzakjes miro mar buiten afvalbak

Afvalbak met eindejaarsafsluiter

De Miro buitenafvalbak kunt u met de handige eindejaarsafsluiter beschermen tegen de inworp van vuurwerk rond de jaarwisseling. De eindejaarsafsluiter bewaart u aan de binnenzijde van de afvalbak en schuift u rond de jaarwisseling voor de inwerpopening.

Eindejaarsafsluiter buiten afvalbak miro mar
Eindejaarsafsluiter buiten afvalbak miro mar
Eindejaarsafsluiter buiten afvalbak miro mar

Afvalbak met anti graffiti coating

De Miro buiten afvalbakken kunnen naar wens voorzien worden van een speciale anti graffiti coating.

 

Kleuren Miro afvalbak

De kleurstelling van de Miro afvalbak kan volledig op uw wensen afgestemd worden. De Miro afvalbak is leverbaar in elke gewenste RAL kleur. Voor een optimale communicatie met de gebruiker kunt u er ook voor kiezen beide afvalfracties een andere kleur te geven. U kunt uiteraard ook volstaan met tekststickers op de rand van de afvalbak.

 

Miro Mar buitenafvalbak bestellen

Modellen en uitvoeringen Miro Mar buiten afvalbak

 

Zonder afvalscheiding

A) 55 liter

B) 75 liter

C) 110 liter

 

Met afvalscheiding

A) 2 x 26 liter

B) 2 x 36 liter

C) 2 x 53 liter

Vanaf 702,- euro
Opties Miro Mar buiten afvalbak:

Eindejaarsafsluiter, anti graffiti coating, hondenpoepzakjes dispenser, betonvoet, individuele bedrukking, afvalscheidingschot.

 

Bekijk specificaties

Specificaties Miro Mar afvalbak

Quality design by Lune.

Lune afvalbakken, lune afvalbak

Specificaties Miro Mar buiten afvalbak

 

De Miro afvalbak is zo ontworpen dat de breedte en de hoogte vanaf de grond voor elk formaat gelijk is. Door de afvalbak in de 75 liter variant verder door te laten lopen naar de grond wordt de extra inhoud gecreëerd ten opzichte van de 55 liter afvalbak. De 110 liter variant loopt door tot net boven de grond en is bovendien dieper. 

 

Maat M

 • Afmeting: 42 x 28 x 110 cm (l x d x h). de hoogte is vanaf de grond gemeten 114 cm. Voor de bevestiging is er bij het staande model nog een deel van 240mm onder de grond. 

 • Capaciteit: 55 liter

 • Gewicht: 43 kg

 • Materiaal: verzinkt staal

 • Kleur: transparante lak of RAL kleuren.

 • Merk: Lune

 

Maat L

 • Afmeting: 42 x 28 x 110 cm (l x d x h). de hoogte is vanaf de grond gemeten 114 cm. Voor de bevestiging is er bij het staande model nog een deel van 240mm onder de grond.

 • Capaciteit: 75 liter

 • Materiaal: verzinkt staal

 • Kleur: transparante lak of RAL kleuren.

 • Merk: Lune

 

Maat XL

 • Afmeting: 42 x 68 x 110 cm (l x d x h). de hoogte is vanaf de grond gemeten 114 cm. Voor de bevestiging is er bij het staande model nog een deel van 240mm onder de grond.

 • Capaciteit: 110 liter

 • Materiaal: verzinkt staal

 • Kleur: transparante lak of RAL kleuren.

 • Merk: Lune

bottom of page