top of page
Buiten afvalbakken / Miro Tipo buiten afvalbak met en zonder afvalscheiding
Miro Tipo buiten afvalbak
Miro Tipo buiten afvalbakken
Miro tipo buiten afvalbak 55L staand
Buiten afvalbak Miro Tipo 55L
Buiten afvalbak Miro Tipo 110L
Buiten afvalbak Miro Tipo inworp
Miro Tipo buiten afvalbak
Miro Tipo met afvalscheiding in beugel
Buiten afvalbak dispenser
Miro tipo buiten afvalbak
Staande Miro Tipo buiten afvalbak
Miro Tipo buiten afvalbak groen
Miro Tipo buiten afvalbak groen
Miro tipo afvalbak met kleurcodering
Buiten afvalbak geen vogel overlast

Miro Tipo buiten afvalbak

Capaciteit afvalbak: 55, 75 of 110L

De Miro buitenafvalbak is zeer geschikt voor gemeenten en is verkrijgbaar in alle RAL kleuren. De eindejaarsafsluiter beschermt de afvalbak met de jaarwisseling tegen inworp van vuurwerk. Met het handige tussenschot wordt de Miro buiten afvalbak in een handomdraai getransformeerd naar een buitenafvalbak met afvalscheiding. De Miro Tipo buiten afvalbak heeft een eenzijdige inworp. De Miro buiten afvalbak is ook verkrijgbaar met een tweezijdige inworp (ga naar Miro Mar buitenafvalbak). De robuuste Miro buiten afvalbak is gemaakt van thermisch verzinkt en gepoedercoat staal van 2 en 4 mm dik en is standaard voorzien van een driekantslot. De Miro kan zowel staand als hangend geplaatst worden. De diverse maten en de vele handige opties maken de Miro afvalbak de ideale buitenafvalbak.

 

Miro Tipo afvalbak: 55, 75 of 110 liter

De Miro Tipo afvalbak is er in 3 maten: M, L en XL met een inhoud van respectievelijk 55, 75 en 110 liter. De Miro afvalbak is daarmee geschikt voor vrijwel elke buiten toepassing. Met het handige tussenschot wordt de Miro Tipo moeiteloos omgetoverd in een buiten afvalbak met afvalscheiding. 

Herkenbare hondenpoepzakjes dispenser

U wilt de straten schoonhouden en dan is hondenpoep een doorn in het oog. De Miro Tipo afvalbak kan uitgerust worden met een opvallende en herkenbare dispenser voor hondenpoepzakjes aan de voorzijde van de afvalbak.  

Dispenser hondenpoepzakjes miro mar buiten afvalbak

Afvalbak buiten met eindejaarsafsluiter

De Miro buitenafvalbak kunt u met de handige eindejaarsafsluiter beschermen tegen de inworp van vuurwerk rond de jaarwisseling. De eindejaarsafsluiter bewaart u aan de binnenzijde van de afvalbak en schuift u rond de jaarwisseling voor de inwerpopening.

Offerte Miro Tipo afvalbak?

 

Heeft u interesse in de Miro Tipo buiten afvalbak? Wij stellen graag een offerte op maat voor u op. Bel ons op 0180-642070 of neem contact op via mail middels onderstaand formulier.

Bericht ontvangen!

Afvalbak in dezelfde lijn

 

Naast de Miro Tipo buitenafvalbak met eenzijdige inworp is er in dezelfde lijn ook een afvalbak met een tweezijdige inworp: De Miro Mar buitenafvalbak

Miro Mar buiten afvalbak
Eindejaarsafsluiter Miro buiten afvalbak
Eindejaarsafsluiter Miro buiten afvalbak
Eindejaarsafsluiter Miro buiten afvalbak

Vogelvrije inworp

Buiten zien we veel open afvalbakken. Hoewel handig in gebruik, kunnen deze afvalbakken veel overlast geven van vogels. De Miro Tipo afvalbak heeft een speciaal ontwerp die vogels afschrikt. De rand onder de inwerpopening loopt iets schuin af zodat vogels moeilijk grip krijgen. Het dak van de Miro Tipo afvalbak hangt bovendien iets over wat vogels niet prettig vinden. 

 

Hergebruik bestaande afvalbak beugels

In de openbare ruimte zien we veel afvalbakken in beugels. Het mooi van de Miro Tipo afvalbak is dat deze in deze bestaande beugels geplaatst kan worden zodat u het aantal afval inzamelpunten kunt behouden. De capaciteit van de Miro afvalbak is echter wel groter. De 'oude' afvalbakken hebben een capaciteit van circa 42 liter. De Miro Tipo heeft een capaciteit tot wel 110 liter! Met het tussenschot kunt u de Miro afvalbak bovendien omtoveren tot een afvalbak met afvalscheiding. Door hergebruik van de beugels hoeft u enkel de afvalbakken te vervangen. U kunt de Miro Tipo afvalbak ook staand plaatsen.

 

Afvalbak buiten met anti graffiti coating

De Miro buiten afvalbakken kunnen naar wens voorzien worden van een speciale anti graffiti coating.

 

Kleuren Miro buiten afvalbak

De kleurstelling van de Miro afvalbak kan volledig op uw wensen afgestemd worden. De Miro afvalbak is leverbaar in elke gewenste RAL kleur. Voor een optimale communicatie met de gebruiker kunt u er ook voor kiezen beide afvalfracties een andere kleur te geven. U kunt uiteraard ook volstaan met tekststickers op de rand van de afvalbak.

 

Miro Tipo buitenafvalbak bestellen

Modellen en uitvoeringen Miro Tipo buiten afvalbak

 

Zonder afvalscheiding

A) 55 liter

B) 75 liter

C) 110 liter

 

Met afvalscheiding

A) 2 x 26 liter

B) 2 x 36 liter

C) 2 x 53 liter

Vanaf 794,- euro
Opties Miro Tipo buiten afvalbak:

Eindejaarsafsluiter, anti graffiti coating, hondenpoepzakjes dispenser, betonvoet, individuele bedrukking, afvalscheidingschot.

 

Bekijk specificaties

Specificaties Miro Tipo buiten afvalbak

Quality design by Lune.

Lune afvalbakken, lune afvalbak

Specificaties Miro Tipo buiten afvalbak

 

De Miro afvalbak is zo ontworpen dat de breedte en de hoogte vanaf de grond voor elk formaat gelijk is. Door de afvalbak in de 75 liter variant verder door te laten lopen naar de grond wordt de extra inhoud gecreëerd ten opzichte van de 55 liter afvalbak. De 110 liter variant loopt door tot net boven de grond en is bovendien dieper. Dankzij dit slimme ontwerp past elk formaat tussen dezelfde bestaande beugels. 

 

Maat M

 • Afmeting: 42 x 28 x 114 cm (l x d x h). de hoogte is vanaf de grond gemeten 114 cm. Voor de bevestiging gaat er bij het staande model nog een deel van 240mm onder de grond. In de hangende variant is de hoogte 114mm. De afvalbak zelf hangt zo'n 45 cm boven de grond. 

 • Capaciteit: 55 liter

 • Materiaal: verzinkt staal

 • Kleur: transparante lak of RAL kleuren.

 • Merk: Lune

 

Maat L

 • Afmeting: 42 x 28 x 114 cm (l x d x h). de hoogte is vanaf de grond gemeten 114 cm. Voor de bevestiging gaat er bij het staande model nog een deel van 240mm onder de grond. In de hangende variant is de hoogte 114mm. De afvalbak hangt zo'n 35-40 cm boven de grond.

 • Capaciteit: 75 liter

 • Materiaal: verzinkt staal

 • Kleur: transparante lak of RAL kleuren.

 • Merk: Lune

 

Maat XL

 • Afmeting: 42 x 68 x 114 cm (l x d x h). de hoogte is vanaf de grond gemeten 114 cm. Voor de bevestiging gaat er bij het staande model nog een deel van 240mm onder de grond. In de hangende variant is de hoogte 114mm.

 • Capaciteit: 110 liter

 • Materiaal: verzinkt staal

 • Kleur: transparante lak of RAL kleuren.

 • Merk: Lune

bottom of page