top of page
Buiten afvalbak, buiten afvalbakken
Buiten afvalbak, buitenafvalbakken

Buiten afvalbakken

 

WasteSolution biedt een zorgvuldig geselecteerd aanbod buiten afvalbakken. De buiten afvalbakken zijn robuust en duurzaam. 

 

Buiten afvalbak

Met een buiten afvalbak van Waste Solution houdt u de straat schoon. Ons assortiment buiten afvalbakken is met zorg geselecteerd. De vele opties zorgen ervoor dat u de buiten afvalbak naar uw wens kunt samen stellen. Onze buiten afvalbakken zijn dankzij een doordacht ontwerp zeer geschikt voor gemeenten en de openbare ruimte. Alle buiten afvalbakken zijn voorzien van een slot, zijn robuusst en 'hufterproof'. Sommige buiten afvalbvakken zijn tevens voorzien van een asbak.

 

Afval scheiden is ook buiten zeer belangrijk. In ons assortiment buiten afvalbakken richten wij ons dan ook met name op buiten afvalbakken met afvalscheiding. 

 

Staat er geen buiten afvalbak tussen die voldoet aan uw wensen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee om toch tot een juiste oplossing te komen.

Outdoor afvalbakken

Bekijk ons assortiment outdoor afvalbakken hieronder. Klik op 'lees meer' bij de buiten afvalbak van uw keuze voor meer informatie. 

Buiten afvalbak Miro Tipo Lune, afvalsysteem, vuilnisbak, prullenbak
Miro Tipo buitenafvalbak met of zonder afvalscheiding (55-110L)

De Miro Tipo buiten afvalbak is voorzien van een afdak en is aan de achterzijde gesloten. De afvalbak kan gemonteerd worden in bestaande ophangbeugels of staand geplaatst worden. Leverbaar in alle RAL kleuren. Leverbaar met 1 of 2 afvalfracties (duo buiten afvalbak). Opties: zakdispenser voor hondenpoepzakjes, eindejaarsafsluiter.

Vanaf 689,-
Buiten afvalbak Miro Mar Lune, afvalsysteem, vuilnisbak, prullenbak
Miro Mar buitenafvalbak met of zonder afvalscheiding (55-110L)

De Miro Mar buiten afvalbak is voorzien van een afdak en heeft een inwerpopening aan beide kanten. De Miro Mar is verder identiek aan de Miro Tipo buiten afvalbak. Leverbaar in alle RAL kleuren. Leverbaar met 1 of 2 afvalfracties (duo buiten afvalbak). Opties: zakdispenser voor hondenpoepzakjes, eindejaarsafsluiter.

Vanaf 736,-
Buiten afvalbak Leon Lune, afvalsysteem, vuilnisbak, prullenbak
Leon buitenafvalbak (142L)

De Leon buiten afvalbak heeft een grote capaciteit van maar liefst 142 liter. De Leon afvalbak heeft een robuust uiterlijk en is 'hufterproof'. Leverbaar met zakring of binnenbak en deur. Optioneel uit te rusten met asbak.

Vanaf 1.067,-
Buiten afvalbak met afvalscheiding, afvalsysteem, vuilnisbak, prullenbak
Buitenafvalbak met afvalscheiding, houtlook (100L)

Luxe buitenafvalbak met regendak, geïntegreerde asbak en gegalvaniseerde binnen bakken met een capaciteit van 50 liter elk. Deze buiten afvalbak is voorzien van kunststof latten in houtlook in een stalen frame. Te bevestigen aan de grond.

Vanaf 329,-
bottom of page