top of page
Afval inzamelen / Verhoog uw afvalscheidingspercentage met een duidelijke communicatie

Succesvolle afvalscheiding, zorg voor duidelijke communicatie

Met een afvalbak met afvalscheiding met duidelijke communicatie kan een afvalscheidingspercentage van 70% tot 80% gerealiseerd worden.

 

Verhoog uw afvalscheidingspercentage

Zorg op uw afvalbakken voor een optimale communicatie met uw gebruikers en verhoog uw afvalscheidingspercentage. Voorzie uw afvalbakken van gekleurde inwerpopeningen, iconen en tekst labels in zowel Nederlands als Engels. Door tevens de inworpvorm aan te passen stuurt u uw gebruiker optimaal bij het scheiden van het afval. 

Goed afval scheiden = Beter recyclen

Door het afval te scheiden bespaart u op kosten voor restafval en schoonmaak. Met een goede afvalscheiding kan afval geretourneerd worden naar de bron en kunnen grondstoffen opnieuw gebruikt worden. Duidelijke communicatie omtrent afvalscheiding zorgt voor zichtbaarheid en bewustwording en past volledig in een duurzaam beleid. Vergeet bij het invoeren van afvalscheiding ook niet om duidelijk met personeel en facilitair medewerkers te communiceren wat uw doelstellingen en wensen zijn met betrekking tot afvalscheiding.

afval scheiden, afvalscheiding, gescheiden afval, afval sorteren, afval inzamelen

Advies afvalscheiding?

 

Wij adviseren u graag over afvalscheiding binnen uw bedrijf. Bel ons op 0180-642070 of neem contact op via mail met onderstaand formulier.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bestel nu uw afvalbak en toebehoren

bottom of page