top of page
Binnen afvalbakken / Duo afvalbak

Duo afvalbak

 

Duo afvalbakken zijn al jaren populair. Met twee afvalfracties zijn duo afvalbakken geschikt voor de inzameling van twee afvalsoorten, in veel bedrijven papier en restafval. We hebben een aantal duo afvalbakken in ons assortiment. Een deel van onze afvalbakken met afvalscheiding kan met twee of meer afvalfracties geleverd worden. Daarnaast kunt u met de losse Vario en Paxa elementen ook zelf een duo afvalbak samenstellen. 

 

Duo afvalbak: slim & flexibel design

Dankzij de slimme inrichting van de afvalbakken wordt maximaal gebruik gemaakt van de ruimte die de afvalbak biedt. Met speciale inwerpopeningen voor bekers en papier wordt afval efficient gestapeld zodat zo min mogelijk ruimte verloren gaat. Bij een deel van de afvalbakken zijn de inwerpopeningen wisselbaar waardoor u in de toekomst eenvoudig afvalstromen kunt aanpassen. 

 

Afval scheiden en logistiek

Voor u als bedrijf zal een goede afvalscheiding nu en in de toekomst alleen nog maar belangrijker worden. Voor een efficiënte afvalscheiding is de aanschaf van een afvalbak met afvalscheiding slechts de eerste stap. Voor een correcte en efficiënte gescheiden afvalinzameling moet u ook zorgen voor een sluitend logistiek systeem

 

Lees onze tips voor een goed beheer van uw afvalstromen.

Kies uw duo afvalbak

 

Klik hieronder op de duo afvalbak van uw keuze voor meer informatie. 

Liever persoonlijk advies? Bel 0180-642070.

bottom of page