top of page
Afval inzamelen / Afvalinzameling en duurzaam ondernemen

Afvalinzameling en Duurzaam ondernemen

 

Afvalinzameling en dan met name afvalscheiding is voor veel bedrijven prioriteit in een duurzaamheidsbeleid (MVO). Een goede afvalscheiding resulteert in meer recycling en een belangrijke vermindering van de belasting van ons milieu. WasteSolution is gespecialiseerd in duurzame afvalbakken voor binnen en buiten.  Naast onze voorkeur voor afvalbakken met afvalscheiding, zijn er nog een aantal andere aspecten waar wij naar kijken bij het selecteren van de afvalbakken in ons assortiment:

 

Gebruik van herbruikbare en duurzame materialen

Denk hierbij aan materialen als staal en bamboe. Dit zijn slijtvaste en duurzame materialen die zorgen voor een lange levensduur van uw afvalbak. 

 

Toekomst en levensduur

Met name onze Lune afvalbakken blinken uit in toekomstproof design. Een deel van deze afvalbakken is voorzien van wisselbare inwerpopeningen. Dit betekent dat u enkel de inworp hoeft te veranderen mochten uw afvalstromen in de toekomst wijzigen. Uw afvalbak kan zo steeds opnieuw gebruikt worden. 

 

Mogelijkheid tot vervanging onderdelen en reparatie

Een deel van onze afvalbakken is zo ontworpen dat u bij schade aan uw afvalbak onderdelen kunt vervangen zonder dat u de complete afvalbak hoeft te vervangen. 

 

 

bottom of page