top of page
Binnen afvalbakken / Groot volume afvalbakken voor binnen

Groot volume afvalbak

 

Heeft u grote afvalstromen of wilt u afvalstromen centraliseren, kies dan voor een afvalbak met grote inhoud. Deze afvalbakken hebben een grote capaciteit tot wel 115 liter per afvalfractie en zijn daardoor uitermate geschikt voor groot verbruik locaties als food courts, kantines, openbare ruimtes en meer. Deze afvalbakken combineren een grote inhoud met een flexibel, ergonomisch design voor optimaal gebruiksgemak.

 

Afvalbak grote inhoud, slim design

Dankzij de slimme inrichting van de afvalbakken wordt maximaal gebruik gemaakt van de ruimte die de afvalbak biedt. Met speciale inwerpopeningen voor bekers en papier wordt afval efficient gestapeld zodat zo min mogelijk ruimte verloren gaat. Bij een deel van de afvalbakken zijn de inwerpopeningen wisselbaar waardoor u in de toekomst eenvoudig kunt anticiperen op veranderingen in uw afvalstromen.

 

Groot volume & afval scheiden

Afval scheiden wordt steeds belangrijker nu de wetgeving strengere eisen gaat stellen aan de soorten afval die gescheiden ingezameld moeten worden. Er zijn een groot aantal afvalbakken met afvalscheiding op de markt die door hun beperkte inhoud vooral geschikt zijn voor thuisgebruik. De professionele afvalbakken met een groot volume zijn vaak niet zo mooi en/of niet erg flexibel qua indeling.

 

Onze groot volume afvalbakken blinken uit in design en zijn flexibel naar eigen behoefte in te delen. De losse elementen van de Vario afvalbak en de Paxa afvalbak bieden een grote inhoud van respectievelijk maximaal 115 liter en 90 liter per afvalfractie. Door de losse elementen te koppelen kunt u elke gewenste indeling maken. 

 

Lees onze tips voor een goed beheer van uw afvalstromen.

Kies uw groot volume afvalbak

 

Klik hieronder op de afvalbak van uw keuze voor meer informatie. 

Liever persoonlijk advies? Bel 0180-642070.

Centrale afvalinzameling
bottom of page