top of page
Binnen afvalbakken, afvalbak binnen
Binnen afvalbak Paxa, afvalbak, afval scheiden
Afvalbakken met afvalscheiding, recycling

Uw afvalbak voor binnen

 

Hier vindt u een uitgebreid assortiment binnen afvalbakken, met en zonder afvalscheiding. Onze indoor afvalbakken zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en design. 

 

Binnen afvalbakken voor nu en de toekomst

Afvalbakken voor binnen zijn er in vele maten en uitvoeringen. De binnen afvalbakken van WasteSolution combineren een stijlvol design met functionaliteit en duidelijke communicatie met de gebruiker. Een duidelijke communicatie op de afvalbak verhoogt het afvalscheidingspercentage. Bij onze afvalbakken kunt u kiezen voor communicatie in de vorm van tekst, pictogrammen maar ook met de vorm van de inwerpopening. Zo hebben we speciale inserts voor papier of bekers die ook nog eens onderling uitwisselbaar zijn. Als uw afvalstromen in de toekomst veranderen hoeft u dan geen nieuwe afvalbak aan te schaffen maar wisselt u alleen de inwerpopening. Wel zo makkelijk! Dit verlengt de levensduur van uw afvalbak en maakt de afvalbak steeds opnieuw inzetbaar.

 

De afvalbakken van WasteSolution blinken uit in duurzaamheid, design en functionaliteit. Het gebruik van duurzame materialen als staal en bamboe resulteert in een robuuste afvalbak. Bovendien is bij de afvalbakken aandacht besteed aan de ergonomie voor het probleemloos en efficiënt legen van de afvalbak.

 

Kies een binnen afvalbak van WasteSolution: duurzaam en toekomst proof!

Kies uw type afvalbak

Wij bieden diverse binnen afvalbakken. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste afvalbak hebben we onze afvalbakken handig gecategoriseerd. Maak hieronder uw keuze voor het type afvalbak dat u zoekt of laat u inspireren door het deel van ons assortiment binnen afvalbakken dat eronder is opgenomen.

Indoor afvalbakken

Bekijk een deel van ons assortiment indoor afvalbakken hieronder. Klik op 'lees meer' bij de afvalbak van uw keuze voor meer informatie. 

Afvalbak Paxa Lune, afvalsysteem, vuilnisbak, prullenbak
Lune Paxa afvalbak (34, 65 of 90L p.s.)

Stijlvolle, degelijke en duurzame afvalbak met bamboe afwerking. De losse afvalbakken zijn middels magneten onderling koppelbaar. 

 

Vanaf 192,-
Afvalbak Split Lune, afvalsysteem, vuilnisbak, prullenbak
Lune Split afvalbak met afvalscheiding (60-152L)

Afvalbak met 2, 3 of 4 openingen. Voorzien van verwisselbare inworpen. 

Vanaf 601,-
Afvalbak Lido Lune, afvalsysteem, vuilnisbak, prullenbak
Lune Lido afvalbak (173L)

Moderne, afvalbak met afvalscheiding. Voorzien van 3 fracties, groot volume. Verkrijgbaar In gecoat en verzinkt staal of RVS.

 

Vanaf 1.004,-
Afvalbak Amega Quattro Lune, afvalsysteem, vuilnisbak, prullenbak
Lune Amega Quattro afvalbak (119-176L)

Afvalbak met afvalscheiding met 3, 4 of 5 fracties. Voorzien van verwisselbare inwerpopeningen. Futureproof!

Vanaf 1.073,-
Afvalbak Amega Quattro bamboe Lune, afvalsysteem, vuilnisbak, prullenbak
Lune Amega Quattro Bamboe afvalbak (159-176L)

Afvalbak met duurzame bamboe afwerking. Afvalbak met afvalscheiding met 3, 4 of 5 fracties met verwisselbare inwerpopeningen. 

Vanaf 1.319,-
Afvalbak Vario Lune, afvalsysteem, vuilnisbak, prullenbak
Vario groot volume afvalbak (80 of 115L p.s.)

De Vario afvalbak is een flexibel afvalsysteem dat bestaat uit losse elementen die onderling koppelbaar zijn. Robuuste afvalbak  met vele extra opties, zoals een dienbladhouder, bekerfractie en meer.

Vanaf 702,-
bottom of page